Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Διακοπές Στην Όμορφη Ερέτρια

Στο νότιο Ευβοϊκό κόλπο απέναντι από τον Ωρωπό και μόλις 20 λεπτά από τη Χαλκίδα βρίσκεται η όμορφη Ερέτρια. Το παραθαλάσσιο αυτό θέρετρο είναι πόλος έλξης για πολλούς τουρίστες κάθε καλοκαίρι κυρίως για την εύκολη πρόσβαση, τα καθαρά νερά και τα οργανωμένα ξενοδοχεία.

Από τη Χαλκίδα, την Κύμη, την Κάρυστο αλλά και την Αθήνα ταξιδεύουν κάθε χρόνο οι παραθεριστές είτε οδικώς είτε μέσω φερυ μποατ από το λιμάνι του Ωρωπού. Το μέρος αποτελεί το τέλειο μέρος για να μείνετε, κυρίως με την οικογένεια σας, και να οργανώσετε αμέτρητες ημερήσιες εκδρομές στην υπόλοιπη Εύβοια. Η κεντρική του τοποθεσία σας παρέχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα περισσότερα όμορφα μέρη του νησιού ενώ παράλληλα η οικογενειακή του ατμόσφαιρα και η θαλπωρή που αποπνέει είναι ιδανική για να επιστρέφετε τα βράδια και να χαλαρώνετε στην ασφάλεια του ξενοδοχείου σας. ξενοδοχεια ερετρια

Κατά τη διαμονή σας στην Ερέτρια μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο και τους υπαίθριους αρχαιολογικούς χώρους: το Ναό της Αρτέμιδος, την Ακρόπολη, την Οικία των Μωσαϊκών, το Ναό του Διονύσου, τον Τάφο των Ερώτων και τα Αρχαία Λουτρά. Το βαθύ και ενδιαφέρον ιστορικό παρελθόν χρονολογείται από τον 5ο π.Χ. αιώνα.

Τέλος, για όποιον δεν έχει επισκεφτεί ποτέ την πρωτεύουσα πολύ εύκολα και σε λιγότερο από μία ώρα μπορεί να βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Οι επιλογές και οι προοπτικές που προσφέρει η τοποθεσία έχουν κάνει πολλούς Έλληνες να την επιλέξουν και ως μέρος μόνιμης κατοικίας ενώ πάρα πολλοί έχουν τα εξοχικά τους σπίτια, γεγονός που δίνει ιδιαίτερη ζωή στο μέρος από την περίοδο του Πάσχα και μετά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου