Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Φθηνή Ασφάλεια Μότο

Όλοι όσοι έχουν στην κατοχή τους μηχανή αναζητούν τρόπους να βρουν μια φθηνή ασφάλεια για το όχημά τους. Ευτυχώς, οι επιλογές είναι ποικίλες. Το πρώτο και ίσως σημαντικότερο βήμα είναι να διαλέξει κανείς με μεγάλη προσοχή τα οφέλη που προσφέρουν τα διάφορα συμβόλαια. 

Πρέπει να ελέγχονται αναλυτικά οι καλύψεις που περιλαμβάνονται στο ασφαλιστήριό σας. Ο ασφαλιστικός σύμβουλος είναι ο κατάλληλος για να σας βοηθήσει να καταλήξετε στο ποιες είναι οι ιδανικές καλύψεις για εσάς. Παραδείγματος χάρη, δεδομένου ότι στους ελληνικούς δρόμους κυκλοφορεί μεγάλος αριθμός ανασφάλιστων οχημάτων, θα ήταν καλό να υπάρχει η σχετική κάλυψη για ζημιές από ανασφάλιστο όχημα. Επίσης, εάν η μηχανή σας είναι καινούρια, δεν είναι απαραίτητο να έχετε κάλυψη οδικής βοήθειας αφού στην πλειονότητα των περιπτώσεων την προσφέρει η αντιπροσωπεία για έως και 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς.ασφαλειεσ μοτο φθηνεσ Συνεπώς δεν τη χρειάζεστε. Σχετικά με τα παλαιότερα οχήματα, ίσως είναι απαραίτητο να έχετε λιγότερες προαιρετικές καλύψεις.

Μία ακόμη επιλογή είναι η μείωση της απαλλαγής σας. Εάν κάποιος επιλέξει μεγαλύτερη απαλλαγή αυτομάτως σημαίνει λιγότερα ασφάλιστρα, και άρα φθηνότερη ασφάλεια. Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες οι οποίες μπορούν να λάβουν έκπτωση στις ασφαλιστικές τους εισφορές (δημόσιοι υπάλληλοι, ένστολοι, άνεργοι). Σε ορισμένες περιπτώσεις οι εκπτώσεις φτάνουν μέχρι και το 25% για συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες. Επιπλέον, θα μπορούσατε να διαφοροποιήσετε την ασφαλιζόμενη αξία του οχήματός σας καθώς πρέπει να ασφαλίζετε το όχημά σας στην εμπορική του αξία. Αυτό προτείνεται γιατί σε περίπτωση κλοπής, η ασφαλιστική σας εταιρεία θα σας αποζημιώσει σύμφωνα με την τρέχουσα τιμή αγοράς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου