Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Πώς Να βρείτε Φθηνή Ασφάλεια Μηχανής


Με την ανάπτυξη του διαδικτύου, είναι πλέον εύκολο τη σήμερον ημέρα να αποκτηθεί εύκολα μια φθηνη ασφαλεια μηχανης. Αν μη τι άλλο, είναι υποχρέωση του κάθε οδηγού από τη στιγμή που οδηγεί κάποιο όχημα πέραν του εκπαιδευτικού οχήματος να έχει το όχημα αυτό ασφαλισμένο.

Μέσω όχι ιδιαίτερα εκτεταμένων αναζητήσεων στο διαδίκτυο, είναι εύκολο να εντοπίσετε ένα πρόγραμμα από κάποιο ασφαλιστικό πάροχο το οποίο να είναι προσαρμοσμένο για τις ανάγκες σας και έτσι να ασφαλίσετε ιδανικά τη μηχανή σας.

Όσον αφορά τα κύρια είδη ασφάλισης εκ των οποίων μπορείτε να επιλέξετε για να αποκτήσετε φθηνη ασφαλεια μηχανης, αυτά είναι τα εξής:

Ασφάλεια προς τρίτους. Αυτό είναι το πιο βασικό επίπεδο ασφάλισης, και όπως σημειώθηκε και παραπάνω είναι το υποχρεωτικό επίπεδο ασφάλισης σύμφωνα με το νόμο. Εντός της ασφάλεια προς τρίτους αναφέρεται ότι οφείλεται να προσφερθεί ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη προς τα άτομα τα οποία πιθανόν να τραυματίστηκαν από σύγκρουση που εσείς προκαλέσατε, καθώς και να προσφερθεί οικονομική ενίσχυση για την αποκατάσταση των ζημιών που πιθανόν να υπέστη η περιουσία τους. Οι όποιες ζημιές ή τραυματισμοί προκλήθηκαν σε εσάς από τη σύγκρουση δεν επιδέχονται κάλυψη.

Ασφάλεια κλοπής και πυρός. Αυτό το επίπεδο ασφάλισης αποτελεί προσθήκη στην ασφάλεια προς τρίτους και ασφαλίζει τη μηχανή σας σε περίπτωση που σας την κλέψουν ή που εκτεθεί σε πυρκαγιά ικανή να της προκαλέσει ζημιές.

Πλήρης/μικτή ασφάλεια. Σε αυτό το επίπεδο καλύπτονται όλες οι ζημιές και όλες οι αναγκαίες περιθάλψεις που ενδέχεται να προκύψουν από κάποια πιθανή σύγκρουση, ανεξαρτήτως ευθύνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου