Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Schweppes, Το Πιο Στυλάτο Αναψυκτικό & Mixer

Η ιστορία του schweppes pink του παλαιότερου αναψυκτικού στον κόσμο, που χρονολογείται πριν από περισσότερα από 220 χρόνια, ξεκίνησε στη Γενεύη. Γύρω στο 1780, ο Johann Jacob Schweppe, ένας κοσμηματοπώλης από τη Γενεύη, γερμανικής καταγωγής, άρχισε να πειραματίζεται με την προσθήκη ανθρακικού οξέος στο νερό. Το 1790, μαζί με έναν φαρμακοποιό από τη Γενεύη, τον Henri-Albert Gosse, ίδρυσε ένα εργοστάσιο παραγωγής αναψυκτικού. Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί και η πρώτη διαφήμιση του schweppes pink ως επιτραπέζιο ρόφημα. Κατά τη διάρκεια της επανάστασης, ο Schweppe μετανάστευσε στο Λονδίνο και ίδρυσε μια νέα εταιρεία το 1792. Άγγλοι βιομήχανοι συνέχισαν να αναπτύσσουν το αναψυκτικό και το 1897 του έδωσαν το όνομα Schweppes.

Δεν είναι μόνο η καινοτόμος σύσταση του schweppes pink που το έκανε να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί από τους καταναλωτές. Το συγκεκριμένο προϊόν έλαβε ιδιαίτερης περιποίησης και ως προς το διαφημιστικό κομμάτι. Οι designers που ανέλαβαν την προώθηση, αλλά και πιο πρόσφατα, την επανασχεδίαση της συσκευασίας όχι μόνο αντιλήφθηκαν σε βάθος την προέλευση και την ιδιαίτερη σύσταση των προϊόντων schweppes αλλά φρόντισαν να την απογειώσουν προσέχοντας την παραμικρή λεπτομέρεια. Από τις ιδιαίτερες γραμματοσειρές, τα ζεστά χρώματα, το λιτό και αριστοκρατικό σχεδιασμό μέχρι και τις φροντισμένες λεπτομέρειες σε κάθε πόστερ ή τηλεοπτικό διαφημιστικό, τα πάντα συμβάλλουν στην περαιτέρω διάδοση του εκπληκτικού αυτού brand. 

Το schweppes pink πάνω από 200 χρόνια πρωταγωνιστεί χωρίς “θόρυβο” και γοητεύει τους καταναλωτές κερδίζοντας διαρκώς νέους φανατικούς σε όλο τον κόσμο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου