Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Δραστηριότητες & Ξενοδοχεία Στο Πόρτο Χέλι

Η επίσκεψη στο Πόρτο Χέλι είναι μια απόδραση από τη μονότονη καθημερινότητα. Οι μαγευτικές παραλίες της περιοχής προσφέρονται όχι μόνο κολύμπι, ψάρεμα και χαλάρωση, αλλά και για θαλάσσια σπορ. Μένοντας σε πορτο χελι ξενοδοχεια θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε θαλάσσιο σκι και αλεξίπτωτο, wind surfing, ιστιοπλοΐα, τζετ σκι και καταδύσεις. Οι πιο έμπειροι ταξιδιώτες μπορούν να νοικιάσουν ένα μικρό ταχύπλοο και να ζήσουν αξέχαστες στιγμές πλέοντας στη θάλασσα. Μπορείτε ακόμη να νοικιάσετε ένα ποδήλατο και να περιπλανηθείτε στο καταπράσινο τοπίο και την όμορφη φύση.

Nikki Beach ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι, το εσωτερικό δωματίου
Το Πόρτο Χέλι είναι ένα πολυτελές τουριστικό θέρετρο και ένας δημοφιλής προορισμός διακοπών. Τα πορτο χελι ξενοδοχεια παρέχουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεται και ο πιο απαιτητικός επισκέπτης. Το θέαμα των σκαφών που δένουν αρόδο στο λιμάνι τη νύχτα, δίνουν μια στο μέρος κοσμοπολίτικη πινελιά. Παραδοσιακές ταβέρνες, εστιατόρια με θαλασσινά δίπλα στη θάλασσα και μοναδικά μπιστρό ικανοποιούν τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, με τα φρέσκα προϊόντα και τις νόστιμες συνταγές τους. Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τα νόστιμα αρτοσκευάσματα και το παγωτό σε ένα από τα πολλά καφέ κατά μήκος της θάλασσας και η νυχτερινή ζωή είναι τόσο όσο έντονη ώστε να γίνουν οι νύχτες σας πιο ενδιαφέρουσες. Τα πολυάριθμα μπαρ παίζουν μουσική για όλα τα γούστα και τα γοητευτικά μπιστρό κατά μήκος της παραλίας υπόσχονται διασκέδαση μέχρι τις πρωινές ώρες. Υπάρχει επίσης ένας υπαίθριος κινηματογράφος και υπαίθρια έκθεση βιβλίων.

Η διαμονή σε ένα από τα πολυτελή πορτο χελι ξενοδοχεια θα σας ικανοποιήσει στο έπακρο. Οι ανέσεις, οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες είναι υψηλού επιπέδου και απογειώνουν τις μέρες και τις νύχτες σας σε αυτό τον ευλογημένο τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου