Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Συστάσεις Για Επιλογή Φθηνής Ασφάλειας Μοτοσυκλέτας

Ένα αρκετά σημαντικό έξοδο για τον κάτοχο μιας μοτοσυκλέτας είναι η ασφάλειά της, γι’αυτό και ο ιδιοκτήτης της πρέπει να εξετάσει πολύ προσεκτικά όλες τις παραμέτρους ώστε να εξασφαλίζει μια φθηνη ασφαλεια μοτοσυκλετας.

Σήμερα στην αγορά αυτή δραστηριοποιούνται μια πληθώρα από παρόχους, οι οποίοι προσφέρουν ελκυστικά πακέτα σχετικά με φθηνη ασφαλεια μοτοσυκλετας. Ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών τύπων ασφάλειας:

Ο πιο οικονομικός τύπος ασφάλειας είναι η υποχρεωτική από το νόμο ασφάλεια προς τρίτους, που αφ’ενός καλύπτει αποζημίωση για πιθανές φθορές σε άλλα οχήματα αλλά και ζημιές σε πάσης φύσεως ξένη ιδιοκτησία ως αποτέλεσμα σύγκρουσης, αλλά και αφ’εταίρου παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε αυτούς που ενεπλάκησαν σε αυτήν και ενδεχομένως να υπέστησαν τραυματισμό.

Επέκταση αυτού του τύπου ασφάλειας αποτελεί η ασφάλεια κατά πυρός και ολικής κλοπής, και τέλος η μικτή,ή πλήρης ασφάλεια παρέχει ό,τι παρέχει η ασφάλεια προς τρίτους αλλά προς όλους, ακόμα και σε αυτόν που προκάλεσε τη σύγκρουση, με την προϋπόθεση αυτή να μην είναι σκόπιμη και ότι ο εμπλεκόμενος οδηγός μοτοσυκλέτας δεν οδηγούσε υπό κατάσταση μέθης.

Ο ενδιαφερόμενος, ύστερα από την έρευνά του για τον τύπο των προσφερόμενων ασφαλειών, θα πρέπει να κάνει την ιδανική επιλογή ασφάλειας που ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες του λαμβάνοντας υπ’όψιν και το κόστος της μοτοσυκλέτας. Κατόπιν, πριν καταλήξει στην υπογραφή του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του οφείλει να πραγματοποιήσει μια εκτεταμένη αναζήτηση του πλέον συμφέροντος παρόχου ούτως ώστε να επιτύχει την καλύτερη σχέση μεταξύ κόστους και παρεχόμενων υπηρεσιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου