Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Διακοπές Σε Ξενοδοχείο Στο Βραχάτι

Συχνά ψάχνουμε μέρη κοντά στην Αθήνα για να αποδράσουμε από τη ρουτίνα και το άγχος της καθημερινότητας. Ένα μέρος που αξίζει οπωσδήποτε να επισκεφτούμε είναι ο νομός Κορινθίας και ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες τα παραθαλάσσια χωριά του Κορινθιακού Κόλπου. Θα εκπλαγείτε από την τουριστική υποδομή, τα αξιόλογα νέα ή ανακαινισμένα ξενοδοχεία και τα καταλύματα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ενώ θα βρείτε και πολλές επιλογές για φαγητό, καφέ και ψυχαγωγία.

Στο βόρειο τμήμα του νομού και κατά μήκος της παλιάς εθνικής οδού θα συναντήσετε και το Βραχάτι, ένα από τα πιο όμορφα παραθαλάσσια χωριά. Αν ψάχνετε ξενοδοχειο βραχατι δίπλα στη μεγάλη βοτσαλωτή παραλία υπάρχουν κάποιες πολύ καλές επιλογές. 

Το Βραχάτι είναι ιδανικό για παρέες, οικογένειες αλλά και ρομαντικές διακοπές. Με αφετηρία κάποιο ξενοδοχειο βραχατι μπορείτε με τη συντροφιά σας να ανακαλύψετε και να εξερευνήσετε τον πανέμορφο νομό της Κορίνθου. Από την ιστορική ομώνυμη πόλη έως τα μαγευτικά ορεινά Τρίκαλα Κορινθίας όλη η περιοχή και οι φυσικές ομορφιές της θα σας αποζημιώσουν και με το παραπάνω. 

Ένας επιπλέον λόγος να επισκεφτείτε και να μείνετε σε ξενοδοχειο βραχατι είναι η εύκολη και σχεδόν ανέξοδη πρόσβαση με τον προαστιακό. Ο προαστιακός με στάση στο κοντινό Ζευγολατιό, δέκα λεπτά από το Βραχάτι, έχει κάνει την περιοχή προσβάσιμη ακόμα και για εκδρομή χωρίς αυτοκίνητο.

Κατά τη διαμονή σας σε ξενοδοχειο βραχατι μπορείτε να επισκεφτείτε και άλλα παραθαλάσσια μέρη όπως είναι το Λουτράκι, το Κιάτο, το Ζευγολατιό, το Ξυλόκαστρο και το Δερβένι. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που κρύβει ομορφιές σε κάθε νομό αρκεί να την ανακαλύψετε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου