Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Galaxy, Ένα Από Τα Καλύτερα Ξενοδοχεία Στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Galaxy Hotel Iraklio είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεια ηρακλειο κρητης. Σχεδόν στην καρδιά της πόλης το 5 αστέρων ξενοδοχείο παρέχει στον επισκέπτη όλες τις σύγχρονες ανέσεις σε ένα περιβάλλον με μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό, διακόσμηση με πολυτελή υλικά και στοιχεία, σε απαλούς φυσικούς τόνους. 

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κεντρικά ξενοδοχεια ηρακλειο κρητης το Galaxy βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία λίγο έξω από το κέντρο του Ηρακλείου σε ένα μοντέρνο κτίριο που διαθέτει χώρο στάθμευσης. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο απευθύνεται τόσο σε επισκέπτες που κάνουν τις διακοπές τους στο όμορφο Ηράκλειο όσο και σε όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, άλλωστε το προσωπικό του έχει μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση εκδηλώσεων και παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου. 

Το Galaxy ανήκει στα ξενοδοχεια ηρακλειο κρητης που διαθέτουν 15 πλήρως εξοπλισμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ιδανικούς για οργάνωση εκδηλώσεων από κοινωνικές μέχρι επαγγελματικές. Επιπλέον, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν ή να γυμναστούν στο σύγχρονο και εξοπλισμένο γυμναστήριο ή να απολαύσουν μια θεραπεία ομορφιάς στο κέντρο ευεξίας του ξενοδοχείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλους τους ιδιωτικούς αλλά και κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου υπάρχει internet υψηλής ταχύτητας. 

Τα δωμάτια είναι κομψά, μοντέρνα με εκλεπτυσμένο και πολυτελές design. Στο σύνολο τους είναι 127 και διακρίνονται σε Superior και Executive δωμάτια, αλλά και σε executive σουίτες. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν όμορφη θέα είτε στην πισίνα του ξενοδοχείου είτε στην πόλη. 

Τέλος, στα εστιατόρια του ο επισκέπτης μυείται σε γαστρονομικές εμπειρίες άλλου επιπέδου. Από τα  πιο διαλεχτά υλικά της κρητικής γης και θάλασσας, οι σεφ του Galaxy εμπνέονται και φτιάχνουν τοπικές και μεσογειακές γαστρονομικές δημιουργίες.

Από όλα τα ξενοδοχεία ξενοδοχεια ηρακλειο κρητης το Galaxy Hotel Iraklio μοιάζει να τα έχει όλα. Ιδανική τοποθεσία, άψογο περιβάλλον και πολύ καλές τιμές! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου