Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Ψάχνοντας Για Ασφάλειες Αυτοκινήτων

Οι ασφαλειες αυτοκινητων ανήκουν στα πάγια έξοδα ενός νοικοκυριού και αποτελούν σημαντικό ζήτημα κυρίως οικονομικό που απασχολεί τους οδηγούς και ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στη Ελλάδα. Φυσικά, δεν είναι μόνο το κόστος που μας απασχολεί αλλά κυρίως η σχέση τιμής - ποιότητας/εύρος καλύψεων. Ασφαλειες αυτοκινητων μπορούμε να βρούμε εύκολα και γρήγορα είτε πρόκειται για 3μηνες, 6μηνες ή ετήσιες, ποιες είναι όμως οι ιδανικές και αξιόπιστες ασφαλειες αυτοκινητων;

Αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες δραστηριοποιούνται στη χώρα μας εδώ και δεκαετίες, ταυτόχρονα όμως έχουν εμφανιστεί και αρκετοί επιτήδειοι που εκμεταλλεύονται την αναγκη των ιδιοκτητών για πιο φθηνές ασφάλειες αυτοκινήτων.

Μια σωστή έρευνα για να αποφασίσετε ποιες είναι οι ιδανικές ασφάλειες για το όχημα και το πορτοφόλι σας ξεκινάει από το διαδίκτυο. Στο ίντερνετ θα συναντήσετε sites που ασχολούνται με τη σύγκριση των τιμών και των υπηρεσιών των ασφαλιστικών εταιρειών και εκεί εύκολα και γρήγορα θα μπορέσετε μέσα από τα συγκριτικά αποτελέσματα να καταλήξετε σε ποια εταιρεία θα ασφαλίσετε το αυτοκίνητο σας ή μπαίνοντας απευθείας στα επίσημα sites της εκάστοτε ασφαλιστικής εταιρείας θα βρείτε ειδικά υπολογιστικά tools. Εισάγοντας βασικά στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο, πινακίδα αυτοκινήτου, έτος 1ης άδειας κυκλοφορίας, περιοχή κλπ σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα θα εμφανιστεί στην οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή σας το τελικό κόστος της επόμενης ασφάλειας που επιλέξατε. Έχετε υπόψιν ότι ο ετήσιες ασφάλειες σε βάθος χρόνου συμφέρουν περισσότερο, καθώς στις ετήσιες οι εταιρείες έχουν περιθώρια μεγαλύτερης έκπτωσης και ότι η μικτές ασφαλειες αυτοκινητων μπορεί να κοστίζουν πιο ακριβά αλλά συμφέρουν από πλευράς καλύψεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου